Algemene voorwaarden

In deze paragraaf zijn de voorwaarden voor onze dienstverlening opgenomen.

 1. Aan deze dienstverlening is een vooruitbetaling van 125 euro, incl. BTW vereist. Deze betaling kunt u onder vermelding van het offerte-nummer overmaken op de bankrekening in het briefhoofd van deze offerte. Een factuur voor deze aanbetaling sturen wij na acceptatie (via email of telefonisch) van deze offerte.
 2. Voor tekst, foto’s en andere materiaal zijn we van u afhankelijk. Voor een efficiënte uitvoering van het project is een beperkte doorlooptijd van belang. Derhalve factureren we zes weken na de startdatum van het project het volledige projectbedrag.
 3. Dienstverlening op uurtarief basis zullen maandelijks in rekening worden gebracht.
 4. Opzegging kan plaatsvinden per e-mail vanaf het e-mail adres waarmee u uzelf heeft aangemeld en zoals dit bij ons bekend is.
 5. Er is 1 maand opzegtermijn. Dat wil zeggen dat de maand na het opzeggen de laatste maand van het contract is.
 6. Vragen of opmerkingen kunnen in het beheer gedeelte van de website worden doorgegeven (links onderaan link “Vragen of opmerkingen - Tell US.” of knopje “Support”).
 7. Na het beëindigen van het contract worden alle gegevens van de server verwijderd.
 8. De website en maandelijkse kosten voor onderhoud en hosting zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De website kan niet worden overgezet op een andere hosting zonder extra kosten.
 9. Gebruik van stock-foto’s zullen zonder opslag worden doorberekend. Wij gebruiken uitsluitend stock-foto’s van www.dreamstime.com. Gebruik van stock-foto’s zal vooraf worden besproken.
 10. Aansprakelijkheid – Onze werkzaamheden zijn gebaseerd op inspanningsverplichting. Er kan geen garantie worden gegeven omtrent het gespecificeerde resultaat. De voortgang en werkzaamheden omtrent het project worden gedocumenteerd in onze online-projecttool en kunnen, indien gewenst, op ieder moment worden gerapporteerd.
 11. De werkzaamheden van Peellandonline worden uitgevoerd onder rechtspersoon Compucoach B.V.  Naast bovenstaande voorwaarden zijn ook de Algemene Voorwaarden van Compucoach B.V. van toepasssing op onze dienstverlening. Download deze hier.Bedrijfsinformatie

De werkzaamheden van Peellandonline worden uitgevoerd onder rechtspersoon Compucoach B.V.

Gegevens Compucoach B.V.

KVK: 171223880000

BTW: NL810380882B01

Bank: 1208.23.683

Swiftcode RABONL2U

Ibancode NL84Rabo0120823683