Articles

Website specificaties

Technische specificaties van onze websites

 1. Search Engine Optimization (SEO). Goed gevonden worden door Google en overige on-line zoekmachines. We maken de site in opzet geschikt voor Search Engine Optimization. Met nadruk wijzen we erop dat het niet mogelijk is door het programmeren van een website ervoor te zorgen dat de website bovenaan de zoekresultaten van Google zoek staat:
  1. Leesvriendelijke urls (SEF) in browser adres balk (bijv www.uwsite.nl/portfolio voor de pagina portolio in plaats van www.uwsite.nl/index.phpoption=com_content&view=article&id=43&Itemid=43;
  2. Titel in browser tab ;
  3. Titel in browserscherm en meta tag keywords gegenereerd uit de tekst van de pagina;
  4. Dynamische site-map met XML – link;
 2. Beveiligings-maatregelen:
  1. Als onderdeel van de Search Engine Optimization strategy, zijn de pagina's van de website slechts toegankelijk met specifieke url's (bijvoorbeeld http://www.uwwebsite.nl/contact voor contact-pagina. Directe systeemverwijzingen worden geblokkeerd.)
  2. Adres in VCard formaat zodat je adres afzonderlijk wordt vermeld in de Google zoek resultaten.
  3. Automatische dagelijkse backup: Iedere dag zal door het systeem automatisch een volledige backup van de website worden gemaakt.
  4. De genoemde maatregelen onder dit kopje Beveiligingsmaatregelen geschieden op basis van inspanningsverplichting en omvatten de gegevens en bestanden van de website. Overige factoren zoals de server of wachtwoorden beheer dienen door uw hoster of uzelf procedureel worden ondervangen.
 1. We garanderen compatibiliteit met de volgende browsers en platforms. Het platform betreft Windows 7 mits anders aangegeven:
  1. Internet Explorer 7.x (5,4%)
  2. Internet Explorer 8.x (16,3%)
  3. Internet Explorer 9.x (1.9% – snel groeiend)
  4. Firefox 3.6 (33%)
  5. Firefox 4.0 (3% – snel groeiend)
  6. Chrome 9.0 (7,7%)
  7. Chrome 10.0 (14,8%)
  8. Chrome 11.0 (0,8%)
  9. MAC OS 10.5.8 / SAFARI 4
  10. MAC OS 10.6 / FIREFOX 3.6 / 8
  11. (totale dekking 82.9%)
  12. iPad  3.2.2 /  Mobile Safari 4.0.2
  13. Bij verschillen in interpretatie zal gebruik worden gemaakt van www.crossbrowsertesting.com service waarmee we on-line alle platform / browser combinaties simuleren en waarmee schermprinten kunnen worden gedeeld.